U srcu prekrasne Istre, nalazi se kuća za odmor Villa Gašparini

U malom mjestu imenom Cerion nedaleko Višnjana i turističkog središta - Poreča, smještena je istarska kuća za savršen odmor - villa Gašparini.

Novouređena vila pružiti će vam ugodnu atmosferu u kojoj ćete se osjećati kao doma. Pucketanje vatre u kaminu, pogled na vrt i zelenilo ili pak pijuckanje vina u jacuzziju zasigurno će vas opustiti.

Za vas smo pripremili poklon dobrodošlice, mali povrtnjak, a na raspolaganju vam je i legendarna "četvorka" - Renault 4 kojim možete obići obližnja naselja seoskim putevima (na upit).

Ovisno o godišnjem dobu, očekuje vas i poneko iznenađenje: od ekološki uzgojenog voća i povrća iz našeg vrta/voćnjaka, do šumskih gljiva, šparoga, grožđa, kestena, itd. Rado ćemo s vama podijeliti dio našeg nastojanja suživota s prirodom.

Kao svestrani sportaši možemo vam preporučiti zanimljive biciklističe rute, organizirati vam odlazak u lov na divljač (ovisno o lovnoj sezoni), gađanje glinenih golubova, igranje boća, kuglanje...

Na više od 500 kvadratnih metara okućnice kojom vila raspolaže za vas smo na novo uredili prekrasan vrt, cvjetnjak, povrtnjak i voćnjak.

Za popodnevno opuštanje, večernje razgovore ili jutarnje ispijanje kave tu je i prekrasna velika terasa i manja i intimnija sjenica.

Za lijepa vremena u svakom trenutku pronaći ćete dio obasjan suncem, ali i ugodnu hladovinu koja će vam ublažiti ljetne vrućine.

Novi jacuzzi sa 3 sjedeća i 2 ležeća položaja sa ukupno čak 34 jet mlaznice rashladiti će vas u ljetnim, a ugrijati u proljetnim ili jesenskim mjesecima.

Drvena plaža i udobne ležaljke omogućiti će vam udobno čitanje omiljene knjige, sunčanje ili surfanje na vašem tabletu.

REZERVIRAJ SADA »